Mijn eigen Unieke leven creëren..

Uniek Life

Ik zie me zelf zitten op een bankje ergens in Zuid Frankrijk. Ik ben op weg naar Italië, het volgende land waar ik naar toe ga.
Ik wil naar Rome gaan om precies te zijn.
Ik heb besloten om in deze stad een tijdje te verblijven. Als het me lukt probeer ik voor kerst weer in Nederland te zijn om wat tijd door te brengen met mijn familie en vrienden.

Misschien blijf ik wel een paar maanden dit jaar.

In januari staan namelijk al twee boekpresentaties gepland en nog één training die ik op locatie mag verzorgen. Verder heb ik ook al een ticket geboekt om na de Nederlandse zomer weer terug te gaan naar Nieuw Zeeland.
Drie maanden de tijd om wat oude bekenden op te zoeken en nog wat rond te reizen. Ik heb nog niet alles van dit prachtige land gezien. Prima vooruitzichten zo.

Inmiddels ben ik mijn derde boek aan het schrijven. Een verhaal dat ik al een tijd in mijn hoofd heb: Genaamd Nadia. Fictie en Non-fictie in één. Top verhaal over reizen, spiritualiteit en de liefde.

Uniek Life
Momenteel ben ik nog met mijn zelf verbouwde camper op pad. Deze staat binnenkort geparkeerd op een camping net buiten Rome.
En per één februari wordt mijn “huisje op wielen” verhuurd voor een heel jaar aan een stel uit Amsterdam. Zij zullen ook door Europa aan gaan reizen. Ik ben blij dat ik hun kan helpen hiermee en voor mij een financiële meevaller met de wekelijkse huur die ik er voor krijg.

Uniek Life

Ik ga mijn camper en de vrijheid die het met zich meebrengt wel missen. Inmiddels krijg ik bij de gedachten van pizza, rode wijn en de Italiaanse cultuur een zalig en blij gevoel. Als ik mijn ogen sluit en me verbeeld dat ik een heerlijke cappuccino aan het drinken ben in de ochtendzon op een prachtig plein smelt ik.

Op dit artistieke plein staat een klein Italiaans cafeetje waar ik vandaag mijn remote werk ga doen, om aansluitend weer te genieten van een Italiaanse pasta met een Barolo uit tweeduizendzeven.
Mijn gedachten verdrinken langzaam wanneer ik me realiseer dat dit mijn werkelijkheid is.
Ook heb ik mijn wielrenfiets meegenomen.
’s Avonds net voordat de zon ondergaat nog een korte rit en een mooie berg beklimmen net buiten Rome. Ik ga op tijd slapen. Morgenochtend wil ik namelijk op tijd opstaan om nog extra te kunnen genieten van mijn laatste week in het prachtige Zuid Frankrijk. Vrijdag ochtend rij ik door naar Italië. Mijn eigen Unieke levensstijl, een droom die werkelijkheid is geworden.

Uniek Life