Virtual Assistant

 

 

 

Niek Timmermans

Openheid en bewustwording rondom mentale gezondheid

Mijn blog

Openheid rondom mentale gezondheid vind ik erg belangrijk, daarom deel ik nu mijn verhaal. Zo vertel ik op een eerlijke en open manier over het hebben en het herstellen van een burn-out, hoe ik los ben gekomen van mijn oude vertrouwde leven en ik mezelf aan het herontdekken ben.

Eind 2019 besloot ik alles achter me te laten en op wereldreis te gaan. Niet wetende dat ik tijdens de reis van mijn leven in een burn-out terecht zou komen. Voor het jarenlang wegstoppen van mijn emoties en het negeren van wat ik diep van binnen echt wilde, betaalde ik nu de rekening… Ik was te laat, mijn burn-out was een feit en het werd pik en pik zwart in mijn hoofd.

Er heerst nog steeds een taboe rondom het onderwerp mentale gezondheid. In mijn blogs & podcast deel ik op een open en eerlijke manier mijn verhaal. Onderwerpen als het krijgen van een burn-out, vechten tegen angsten, dwanggedachten en het hebben van suïcidale gedachten maak ik o.a. bespreekbaar.

Emoties zoals schaamte, pijn en verdriet probeer ik onder woorden te brengen, iets waar ik in het verleden nooit over heb kunnen spreken. Het is gelukkig niet alleen maar pikzwart. Ik neem je ook mee in mijn reis verhalen en de avonturen die ik tijdens deze ontdekkingstocht meemaak. Mooie, grappige en hilarische momenten die nog nooit eerder gedeeld zijn geworden.

Dit is de ontdekkingstocht naar mijn eigen Unieke leven. 

 

 

“Enjoy the ride.”

– The 502’s

Blog

Mijn nieuwste blogs

Mt Cook en de vallende ster

Mt. Cook en de vallende ster Daar ligt ze dan,...

Mijn eigen unieke leven creëren

Mijn eigen Unieke leven creëren.. Ik zie me zelf...

Afscheid nemen van mezelf:

Afscheid nemen van mezelf:   Wanneer ik aan...

Mijn missie

“Je lijkt een open persoon, maar je zegt eigenlijk niets”

Mijn missie is om openheid en bewustwording rondom mentale gezondheid te creëren.

Ooit zei iemand tegen mij “Je lijkt een open persoon, maar je zegt eigenlijk niets”. Deze opmerking is mij altijd bijgebleven. Er was altijd onzekerheid en angst. Vaak koos ik ervoor om mij stil te houden en niet mijn mening te geven. Bang voor een vervelende opmerking, ruzie of dat iemand mij niet leuk meer zou vinden. Ik vertelde altijd veel, maar vertelde eigenlijk niets. Mag je delen wat je denkt en voelt? Mag dit er zijn, wat je verhaal ook is. Door mijn verhalen te delen hoop dat ik kan laten zien dat je alles mag zeggen. Open mag zijn over jezelf, je gevoelens en je gedachten. Je fantastische ervaringen en avonturen mag delen, en eerlijk kunnen zijn over je mentale gezondheid. Wij zijn vrij, alles is oké, wij mogen er zijn.
Spreek je uit en ben hier trots op!

Uniek Life

Contact

Persoonlijk bericht

Herken je je in mijn verhaal en wil je iets met me delen stuur me gerust een bericht. Herkenning is de eerste stap.

Is mijn verhaal interessant voor een sprekersopdracht op jouw evenement stuur me dan een bericht via het contactformulier en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.